Quality Control Analysis

בקרת איכות מזון בסטנדרט בינ"ל

   


QCA מנוהלת ע" מאיר אמר ואבי דוד, לחברה עובדים נוספים בתחומי אבטחת האיכות, לוגיסטיקה והשבחה של מסעדות, בתי קפה ואולמות אירועים בתחום הגסטרונומיה.
מאיר אמר- משמש כמנכ"ל בחברות בארץ ובחו"ל בתחומי תעשיית המזון (כגון מחלבות, תנובת הדרום, גידול ושיווק ירקות ופירות ועוד). כתיבת ISO לחברות, HACCP תפ"מ, מעבדות ועוד.
אבי דוד- ייעוץ והדרכות למפעלים בנושא בטיחות ותברואת המזון, עבודה מול הרשויות, ליווי תהליכי אבטחת איכות ורישוי עסקים.

החברה שמה לעצמה 2 מטרות:

1. להשביח כמה שיותר בתי קפה , מסעדות ,אולמות אירועים במקצועיות, ביושר ונתינה של ידע מקסימאלי.
2. להנגיש לקהל הרחב אלו בתי קפה, מסעדות, אולמות אירועים וכו', עובדים ברמות שונות של אבטחת איכות ,להגשת אוכל תחת פיקוח באתר המדובר.

החברה התחילה לראשונה בישראל לתת דירוג איכות לבתי קפה, מסעדות, אולמות אירועים וכו', בהכנסת מעבדה ניידת למקומות אלו ,בחינה של תהליכים, הוראות עבודה (בדומה ל - ISO, (נהלים, מילוי טפסים ועוד. מעניקה החברה מלווה את לקוחותיה באמצעות מעבדה ניידת כפי שהוזכר לעיל.
המשמעות הגעת אנשי החברה לאתר וביצוע מקומי של בדיקות בקטריאליות החל מידי העובדים ,דרך הציוד (שלבים אלו נעשים במקום עם מכשור חדיש וקבלת תוצאות בפרק זמן של מס' דקות) וכלה במוצר המוגמר (סלטים, תוספות בשרים וכו'). הדגימות נלקחות באופן מקצועי, מובלות בטמפ' של 4 מ"צ למעבדות של החברה ולאחר 24 שעות או במקרים חריגים אחרי מס' שעות מתקבלות תוצאות של ספירה כללית, קוליפורמים, שמרים ועובשים. בכל חריג העניין מטופל במיידית מול האתר.

כל אתר מותאמת לו "חבילת הוראות ונהלים" בהתאם לרמת הדירוג. אתר שמגיע לדירוג הינו אתר בעל כל האישורים מהרשויות, עובד ע"פ הוראות עבודה ונהלים. בנוסף אחת לתקופה בהתאם לדרישות משרד הבריאות ,אנו שולחים בדיקות למעבדה מאושרת של משרד הבריאות לאישור התוצאות.



חברה למתן תו תקן לבקרת איכות ה מזון לבתי קפה ומסעדות

חברתנו מעוניינת לקדם את תפיסת אבטחת האיכות שלה במגוון רחב של מקומות לרווחת הסועדים והלקוחות.
אנו מאמינים כי מגיע לכל סועד ולקוח לדעת מה רמת אבטחת האיכות במקום בו הוא סועד או רוכש מזון מוכן.

חברתנו הקימה מעבדה ניידת לשירות בתוך המסעדה /בית הקפה /אולמות אירועים.

חברתנו מעניקה 4 תעודות איכות ברמות למסעדות /בתי קפה ואולמות אירועים בארץ.

רמת הדירוג מעידה על רמת האיכות של:

1. טיב חומרי הגלם הנרכשים.
2. רמת ניקיון והיגיינה של העובדים ומשטחי העבודה.
3. רמת ניקיון במטבח ההכנות.
4. תהליכי יצור מבוקרים/טיפול במזון והכנתו.
5. בדיקות מעבדה שמתבצעות במקום על ידינו וחיצוניות של מעבדות מאושרות.
6. בדיקות תברואה- עובדים.
7. בדיקות תחזוקה שוטפות. כל דירוג מעיד על רמת האיכות, בהתאם להיקף הפיקוח, בקרה ורצף זמן העבודה תחת קריטריונים אלו.

טואול בניית אתרים