קבלת תו איכות למזון רמה B
 

קבלת תו איכות רמה B מותנה במספר פרמטרים:

1. האתר קיבל תו תקן D- ו C ו החל בתהליך לקבלת תו תקן רמה B
.2 הבעלים והעובדים מחויבים לשיפור האיכות באופן רציף.
3. ממלאים כיאות את הוראות העבודה של רמ ות D- ו C, מידי יום ביומו, ומרחיבים את הוראות העבודה של רמה B
.4 תוצאות המעבדה הן שנעשו על ידינו והן ע"י מעבדה חיצונית, יגלו מגמת שיפור בספירה כללית, קוליפורמים , שמרים ועובשים (ע"פ הצורך יבוצעו בדיקות נוספות 
    כגון ליסטריה , סלמונלה וכו'.. הוראות העבודה והטפסים של רמות C- ו D ממולאים כיאות לאורך זמן.
5. קביעת תאריכי רענון הוראות עבודה ונהלים.
6. בנוסף יש נכונות של הבעלים להרחבת נושא אבטחת האיכות, אשר תכלול שימוש נכון בשמנים, בקרה ופיקוח על תהליכי חימום, בישול וצינון. הפעלת תהליכי חיטוי 
    ושטיפה לירקות ופירות, חיטוי כלי עבודה (הערה – מעבר לשטיפה בסבון בתהליכים אל ו), הפשרה מבוקרת של מוצרים מהחי, בקרת רכישת מוצרים איכותיים,
    מבוצעת הדברה, יבד קות תברואה, מים ושפכים והוספת הוראות עבודה לכל תהליך.

הבעלים והעובדים באת ר ,ימלאו בדייקנות את הנוהל והמטרות ה מצ"ב . חברתנו, תדריך, תנחה , תבקר ותפקח על התהליכים עד לשלב קבלת תו איכות למזון רמה C. מרגע קבלת התו, המקום יופיע באתר דירוג איכות לאתרי מזון . במידה וחברה מפסיקה את שירותיה עם חברתנו, באתר יופיע כי המקום לא בבקרתנו ולא בפיקוחנו, ודירוג האיכות יוסר באתר, וכן על המקום יחול איסור להצבת תו התקן.

אנו מאמינים באסטרטגית למידה , שמעשה העובד באתר יהפוך לקבלת החלטות אוטומטית ומהירה בנושא האיכות. כאשר עובד נבדק בהופעתו, כובע לראשו, דגימת ידיים, משטחים וכו' ברצף, זה הופך בתודעה לחלק בלתי נפרד מתהליך כניסתו לעבודה ועבודתו הרציפה.
logo בניית אתרים